15.01.2012 ОСТАНАТИ ВЕСТИ
Најверните навивачи на Македонија ЃП денес беа присутни на првата прозивка и првиот тренинг на својот клуб, а највозрасниот и најискусниот играч во тимот, капитенот Васко Божиновски им ја пренесе следнава порака " Можам да ви ветам само прва лига "
Тренингот се одвиваше на помошното игралиште, со оглед на
  14.01.2012
Заврши зимскиот сон, почнуваат подготовките
  09.01.2012
2 МФЛ - Зимски преоден рок
  06.01.2012
Засилувања за влез во прва лига
  03.01.2012
Најдобар новогодишен подарок
НАРЕДЕН НАТПРЕВАР
ПОСЛЕДЕН НАТПРЕВАР
МИРАВЦИ-МАКЕДОНИЈА ЃП
ЕУРОМИЛК-МАКЕДОНИЈА ЃП 2:2
04.03.2012 / Миравци
04.12.2011 / Горно Лисиче
ФОТОГРАФИИ

 

 
.
Дојдоа
Александар Толески
ФК Охрид Лоте
Игор Савески
ФК Тетекс
Благојче Коњарски
ФК Пелистер
Драган Трајковски
ФК Ренова
Дарко Лазаревски
ФК Осогово
Бојан Ивановски
 
Заминаа
Бахтијар Оковиќ
Никола Клечкароски
Виетнам
Сашо Божиноски
Данијел Апостолоски
Бобан Ристов
 
2 МФЛ
1.
Дрита
29
2.
Македонија ЃП
29
3.
Скопје
28
4.
Пелистер
28
5.
Миравци
26
6.
Тиквеш
26
7.
Еуромилк
24
8.
Победа Јуниор
21
9.
ГФК Гостивар
20
10.
Локомотива
19
11.
Влазрими
19
12.
Охрид Лоте
18
13.
Осогово
14
14.
Кораб
13
15.
Руфеја
11
16.
Беласица
6
 
ЛИГА-Стрелци
Филип Колеќески
7
Марко Цветковиќ
5
Кристијан Стојкоски
4
Бурим Гуџуфи
3
Ѓорѓи Манески
3
Васко Божиновски
2
Славче Антовски
2
Ридван Фуга
1
Ермедин Адем
1